Hirdetmények, pályázatok

Vaskút, Széchenyi u. 64.sz. alatti ingatlanok házszámának megállapítása

Határozat


Adósságkonszolidációban nem részesült települési önkormányzatok fejlesztéseinek támogatása

Ajánlattételi dokumentáció

Műszaki tartalom

Kivitelezők

Bontási jegyzőkönyv


Igazgatási ügyintézői pályázat

Pályázati kiírás


Aljegyzői pályázat

Pályázati kiírás


Bursa Hungarica Felsőoktatási Önkormányzati Ösztöndíjpályázat a 2018. évre

Hirdetmény

A típusú pályázati felhívás

B típusú pályázati felhívás


Lakossági felhívás - építőanyagok értékesítése

Felhívás


Orvosi rendelő átadása

Ünnepélyes keretek között adták át Vaskúton a felújított orvosi rendelőt. Szeptember 28-án délután az őszi napfény sugarai sokakat kicsalogattak a Kossuth utcába. Az egészségügyi létesítmény egy belügyminisztériumi pályázatnak köszönhetően újult meg, összesen mintegy 26 millió forintos beruházással.

Az eseményt a vaskúti német nemzetiségi általános iskola zenekarának muzsikája és a 2. B osztály kisdiákjainak vidám, témához illő versei színesítették. Pogácsás Tibor, a belügyminisztérium önkormányzatokért felelős államtitkára köszöntőjében kiemelte: minden felmérés azt mutatja ki, hogy a kormányzati szervek közül az emberek az önkormányzatokban bíznak leginkább. - Fontosak a nagy beruházások, a helyi életet érintő fejlesztések azonban az itt élők mindennapjait befolyásolják. Az orvosi rendelő és a védőnői szolgálat épületének felújítása jobb munkakörülményeket teremt az itt dolgozóknak, kulturáltabb szolgáltatásokat nyújt a betegeknek. Bízzanak az itt dolgozó szakemberekben! - kérte az államtitkár, kiemelve: fontos az épület állapota és felszereltsége, de ennél is jelentősebbek az emberek, akik maguknak érzik a települést és annak intézményeit.
Vaskúton több jelentős fejlesztés is történt az utóbbi időszakban, emelte ki Zsigó Róbert államtitkár, a térség országgyűlési képviselője, hozzátéve: a környéken is több orvosi rendelő (pl. Dunafürdőn, Madarason, Bácsbokodon, Csátalján) újulhatott meg. Ugyanakkor a bajai kórházban folyamatosak a beruházások, mindez pedig azt jelzi, hogy a térségben élők biztosak lehetnek a megfelelő orvosi ellátásban. - Vaskút összesen 224 millió forintot kapott fejlesztésekre, megújult az óvoda és az iskola, következik a községháza és a rendezvényterem rehabilitálása – ismertette Zsigó Róbert, köszönetét fejezve ki mindenkinek, aki részt vett az orvosi rendelő felújítási munkálataiban.  A kivitelezők rugalmasságát és a lakosok türelmét emelte ki köszöntőjében Alszegi Zoltán, Vaskút polgármestere. Felidézte: a munkálatokat május 23-án kezdték el, és folyamatos betegellátás mellett augusztus 31-re fejezték be. Elvégezték az épület energetikai korszerűsítését, a homlokzat és a födém szigetelését, kicserélték a nyílászárókat (fa szerkezetes, három réteges, jó hőszigetelésű üveg nyílászárókra), korszerűsítették a fűtést takarékos, gázüzemű kazánokkal, és az elektromos rendszert is átalakították energiatakarékosra. - Vigyázzunk rá, hogy sokáig szolgálja a vaskútiak egészségét! - kérte az elöljáró.
A megszépült épületet Szűcs Tibor kanonok, kiskunsági főesperes szentelte fel, majd Pogácsás Tibor és Zsigó Róbert Alszegi Zoltánnal együtt vágta át a nemzeti színű szalagot. Az ünnepélyes átadás után az érdeklődők bejárhatták a megújult intézményt. (Forrás: baja.hu

Az eseményen készült további fotók megtekinthetők a Galériában. A fotókat Kelemen Áron a Baja Marketing Kft. munkatársa készítette.

      


Ebösszeírás Vaskúton!

Tájékoztató     Ebösszeírás adatlap: letöltés (pdf)


Vaskút Községért Közalapítvány 2016. évi egyszerűsített beszámolója és mérlege

Letöltés


Vaskút Nagyközségi Önkormányzat és intézményei 2017. évi közbeszerzési terve

Közbeszerzési terv


A Bács-Kiskun Megyei Kormányhivatal közleménye

Közlemény


Adósságkonszolidációban nem részesült települési önkormányzatok fejlesztéseinek támogatása

Támogatói okirat

Támogatói okirat 1. sz. módosítás

      


Önkormányzati feladatellátást szolgáló fejlesztések támogatása

Támogatói okirat


Vállalkozási szerződés - Vaskút Óvoda átalakítás és bővítés

Szerződés


Összegzés az ajánlatok elbírálásáról

Letöltés

 

Eseményeink, eseménynaptár

2017-10-23
Helyszín: Rendezvényterem - Vaskút, Kossuth Lajos u. 107.
2017-11-23
Helyszín: Kálvária
2017-12-03
Helyszín: Kálvária
h k s c p s v
 
 
 
 
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
31